Лиценцирање

Пред истекот на пробниот период од 30 дена, корисникот, доколку сака да продолжи да работи со програмата, треба да го продожи периодот со купување на нова едногодишна лиценца. Во спротивно, по истекот на периодот, апликацијата престанува да работи.

 

 

  • Лиценцата треба да се плати по упатствата дадени на сајтот Плаќање.

 

  • По извршеното плаќање треба да се испрати серискиот број који се генерира при инсталација и податоците за фирмата (име, седиште, адреса) на е-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. Овој сериски број се наоѓа во мени Сервис ->Лиценца.

 

  • На е-маил адресата од испраќачот ќе биде испратен клуч за продолжување на лиценцата. Инсталација на клучот се врши во опцијата Инсталација на клуч .

 

 

  • На дадената адреса на испраќачот ќе биде испратена фактура.
Посети: 4277